THE POSITIVE MIXOLOGIST

Recentebeoordeling


5 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Positive Mixologist. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 22:39 Super lekker, zeker voldoende aandacht besteed aan de verhoudingen. Kwaliteit voor je geld. En met de super vriendelijke levering zeker voor herhaling vatbaar.
14 jun 2024 om 21:28 Super lekker , mooi in balans, prijs kwaliteit meer dan correct en vriendelijke bezorger. Ook leuk dat de rietjes eetbaar zijn.
13 jun 2024 om 1:11 De cocktails waren fantastisch, de prijzen zijn erg eerlijk voor de kwaliteit die men krijgt en ook merk je overduidelijk dat er aandacht is besteed aan de juiste balans, een echte aanrader dus.
12 jun 2024 om 21:34 Helaas werd het niet gekoeld geleverd. Had cuba libre besteld, was al volledig gemixt wat jammer was want de cola kwam er niet door qua smaak.
1 jun 2024 om 1:11 Zeer lekker gemaakt. Juiste balans. Hadden graag nog een fles besteld maar ondertussen gesloten...
30 mei 2024 om 0:47 Cocktails van superieure kwaliteit en een heel vriendelijke man die komt bezorgen. Ik ga nog heel vaak bestellen !
26 mei 2024 om 22:56 Erg van genoten! wij bestellen zeker opnieuw!
26 mei 2024 om 22:50 Geweldige cocktails en werd ook heel snel geleverd
20 mei 2024 om 0:54 Heerlijke cocktails! Zeker voor herhaling vatbaar!
1 mei 2024 om 21:29 Heel goede service! Cocktails zijn ook geweldig goed, ze mogen zeker zijn dat wij hier vaker zullen bestellen
21 apr 2024 om 12:06 Super lekkere Cocktails, zo goed dat we nog een 2de keer besteld hadden
20 apr 2024 om 22:24 Super vriendelijke levering en heel lekkere cocktails !